Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti İlçe Başkanı kime referans olmuş?

(AA) - Anadolu Ajansı | 31.08.2016 - 22:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3987+ kez okundu.
 

AK Parti İlçe Başkanı kime referans olmuş?

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın Hakkında şok eden iddia

 Gezgin Değirmenci/Özel Haber  FETÖ/PDY Örgütüne karşı yapılan operasyonlar dâhilinde kapatılan “İncirliova Güneş Eğitim Kültür ve Sosyal Yardım Gönüllüleri Derneği” yönetiminde yer alan emekli öğretmen ve ilçede ticari faaliyette bulunan Mehmet Yavaş, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı, İşadamı, Aydın Ticaret Borsası Yönetim kurulu üyesi, Kazım Günaydın’ın referans ve talimatları doğrultusunda “İncirliova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı” Mütevelli heyetine getirildiği iddia ediliyor. İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’nün Başkanlığında, “İncirliova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti şu isimlerden oluşuyor. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Müdürü Murat Moran, İncirliova Mal Müdürü Nesimi Çınar, Erbeyli Mahalle Muhtarı İsmail Akça, Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir, İncirliova Toplum Sağlığı Başkanı Gülay Elçi ve hayırsever kişiliğiyle ilçede sevilen emekli Öğreten Savvattin Akar yer alırken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya yönetimindeki SYDV hakkında FETÖ/PDY iddiaları ilçenin gündemine oturdu. FETÖ/PDY Örgütüne karşı başlatılan kamuda temizlik operasyonları dahilinde soruşturmaya tabi olan ve görevden alınan İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’nün yerine vekaleten bakan Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, vakfın yapılan ilk toplantısında AK Parti İlçe Başkanı Kazım Günaydın’ın talimatı ve referansıyla vakıf yönetimine getirilen emekli öğretmen Mehmet Yavaş’ın görevine son verdi.  İncirliova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndaki görevinden uzaklaştırılan Mehmet Yavaş’ın ilçede olmadığı ve FETÖ/PDY Örgütüyle bağının olması nedeniyle gözden kaybolduğu gazetemize gelen bilgiler arasında. Mehmet Yavaş’tan boşalan vakıf yönetimine kimin geleceği merakla bekleniliyor. İlçede yaşayan vatandaşlar, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın’ın, ısrarla emekli öğretmen Mehmet Yavaş’ın vakfın yönetimine getirme ve bunu başarma çabasının sorgulanması gerektiğini ifade ediyor. Kaymakam Vekili Ayhan Işık’ın görevi devralır almaz Mehmet Yavaş’ı görevden alması anlamlı değil mi? Bir siyasetçi böyle bir ismi böyle önemli bir göreve nasıl getirir? Bu bağlamda, en azından Mehmet Yavaş döneminde yapılan yardımların mercek altına alınmasının bazı gerçekleri aydınlatacağı belirtiliyor. Mehmet Yavaş döneminde yardımlar kimlere gitti, kimlere hizmet edildi? Eğer Mehmet Yavaş şüpheli değilse neden görevden alındı? Tüm bu soruların aydınlatılması bekleniyor.
AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın Hakkında şok eden iddia

 Gezgin Değirmenci/Özel Haber 

FETÖ/PDY Örgütüne karşı yapılan operasyonlar dâhilinde kapatılan “İncirliova Güneş Eğitim Kültür ve Sosyal Yardım Gönüllüleri Derneği” yönetiminde yer alan emekli öğretmen ve ilçede ticari faaliyette bulunan Mehmet Yavaş, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı, İşadamı, Aydın Ticaret Borsası Yönetim kurulu üyesi, Kazım Günaydın’ın referans ve talimatları doğrultusunda “İncirliova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı” Mütevelli heyetine getirildiği iddia ediliyor.

İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’nün Başkanlığında, “İncirliova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti şu isimlerden oluşuyor.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Müdürü Murat Moran, İncirliova Mal Müdürü Nesimi Çınar, Erbeyli Mahalle Muhtarı İsmail Akça, Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir, İncirliova Toplum Sağlığı Başkanı Gülay Elçi ve hayırsever kişiliğiyle ilçede sevilen emekli Öğreten Savvattin Akar yer alırken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya yönetimindeki SYDV hakkında FETÖ/PDY iddiaları ilçenin gündemine oturdu.

FETÖ/PDY Örgütüne karşı başlatılan kamuda temizlik operasyonları dahilinde soruşturmaya tabi olan ve görevden alınan İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’nün yerine vekaleten bakan Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, vakfın yapılan ilk toplantısında AK Parti İlçe Başkanı Kazım Günaydın’ın talimatı ve referansıyla vakıf yönetimine getirilen emekli öğretmen Mehmet Yavaş’ın görevine son verdi. 

İncirliova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndaki görevinden uzaklaştırılan Mehmet Yavaş’ın ilçede olmadığı ve FETÖ/PDY Örgütüyle bağının olması nedeniyle gözden kaybolduğu gazetemize gelen bilgiler arasında.

Mehmet Yavaş’tan boşalan vakıf yönetimine kimin geleceği merakla bekleniliyor. İlçede yaşayan vatandaşlar, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın’ın, ısrarla emekli öğretmen Mehmet Yavaş’ın vakfın yönetimine getirme ve bunu başarma çabasının sorgulanması gerektiğini ifade ediyor. Kaymakam Vekili Ayhan Işık’ın görevi devralır almaz Mehmet Yavaş’ı görevden alması anlamlı değil mi? Bir siyasetçi böyle bir ismi böyle önemli bir göreve nasıl getirir? Bu bağlamda, en azından Mehmet Yavaş döneminde yapılan yardımların mercek altına alınmasının bazı gerçekleri aydınlatacağı belirtiliyor. Mehmet Yavaş döneminde yardımlar kimlere gitti, kimlere hizmet edildi? Eğer Mehmet Yavaş şüpheli değilse neden görevden alındı? Tüm bu soruların aydınlatılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.