Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ahmet Selçuk İlkan gönülleri fethetti

KÜLTÜR 28.03.2017 - 09:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3278+ kez okundu.
 

Ahmet Selçuk İlkan gönülleri fethetti

Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nin ilk gün konuğu ünlü şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan dinleyenlerini büyüledi.

AYDIN- Okuduğu aşk şiirleriyle gönüllere hitap etmeyi ve fetih etmeyi başaran usta isimlerden Ahmet Selçuk İlkan, Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nin ilk günkü konuğu olarak sahne aldı. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda yapılan festivalin ilk günkü etkinliğine Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, sanatsever vatandaşlar ve Ahmet Selçuk İlkan hayranları katıldı. Nazilli’de olmanın onurunu ve gururunu yaşadığını belirten İlkan, “Her şeyden önce sanat adına, edebiyat adına yapılmış festivalin içinde olmanın bambaşka bir gururu bu, bambaşka bir sevinci bu. Sizi bize, bizi size getiren ve bunun için alın teri döken, emek veren ve inadına sanatı, edebiyatı kol kola getiren önderlik yapan Nazilli Belediyesi’ne ve tanımaktan onur duyduğum Başkan Haluk Alıcık’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nin ilk gün konuğu ünlü şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan dinleyenlerini büyüledi.

AYDIN- Okuduğu aşk şiirleriyle gönüllere hitap etmeyi ve fetih etmeyi başaran usta isimlerden Ahmet Selçuk İlkan, Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nin ilk günkü konuğu olarak sahne aldı. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda yapılan festivalin ilk günkü etkinliğine Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, sanatsever vatandaşlar ve Ahmet Selçuk İlkan hayranları katıldı.

Nazilli’de olmanın onurunu ve gururunu yaşadığını belirten İlkan, “Her şeyden önce sanat adına, edebiyat adına yapılmış festivalin içinde olmanın bambaşka bir gururu bu, bambaşka bir sevinci bu. Sizi bize, bizi size getiren ve bunun için alın teri döken, emek veren ve inadına sanatı, edebiyatı kol kola getiren önderlik yapan Nazilli Belediyesi’ne ve tanımaktan onur duyduğum Başkan Haluk Alıcık’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.