Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ağaçtan düştü, hayatını kaybetti

ASAYİŞ 23.02.2019 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4017+ kez okundu.
 

Ağaçtan düştü, hayatını kaybetti

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde budama yapmak için çıktığı ağaçtan düşen şahıs hayatını kaybetti.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Çine Hallaçlar Mahallesi’nde ikamet eden Adnan Turgut, ağaç budamak için Dalama Mahallesi’ne gitti. Dalama Mahallesi’ndeki zeytin bahçesinde budama yapmak için ağaca çıkan Turgut, bir anda dengesini kaybederek ağaçtan düştü. Bahçedeki çalışanların haber vermesi ile olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ağaçtan düşerek ağır yaralanan Turgut, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Turgut, hastanedeki tedavisine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma deva ediyor.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde budama yapmak için çıktığı ağaçtan düşen şahıs hayatını kaybetti.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Çine Hallaçlar Mahallesi’nde ikamet eden Adnan Turgut, ağaç budamak için Dalama Mahallesi’ne gitti.

Dalama Mahallesi’ndeki zeytin bahçesinde budama yapmak için ağaca çıkan Turgut, bir anda dengesini kaybederek ağaçtan düştü. Bahçedeki çalışanların haber vermesi ile olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ağaçtan düşerek ağır yaralanan Turgut, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Turgut, hastanedeki tedavisine rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma deva ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.