Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ yeni binasına kavuştu

GENEL 22.03.2019 - 18:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3021+ kez okundu.
 

ADÜ yeni binasına kavuştu

Kuşadası Belediyesi’nin destekleriyle 2017 yılında kurulan Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ve önümüzdeki dönem açılacak olan Müzik ve Bale Lisesi’nin yeni eğitim binasına kavuştuğu bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediyesi tarafından kiralanıp Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ve Lisesi’ne tahsis edilen yeni bina Cumhuriyet Mahallesi Candan Tarhan Bulvarı mevkiinde bulunuyor. ADÜ Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Müdürü Merve Uysal, ADÜ Devlet Konservatuvarı Yüksek Okulu Müdür Vekili İmge Tilif  ADÜ Devlet Konservatuvarı  Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Başkanı Özgür Elgün ve Öğretim Görevlileri Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret ederek bina tahsisinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette ADÜ Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Başkanı Özgür Elgün, Başkan Kayalı’nın görev süresi boyunca eğitime her zaman destek olduğunu belirterek kendisine teşekkür plaketi verdi.
Kuşadası Belediyesi’nin destekleriyle 2017 yılında kurulan Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ve önümüzdeki dönem açılacak olan Müzik ve Bale Lisesi’nin yeni eğitim binasına kavuştuğu bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediyesi tarafından kiralanıp Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ve Lisesi’ne tahsis edilen yeni bina Cumhuriyet Mahallesi Candan Tarhan Bulvarı mevkiinde bulunuyor.

ADÜ Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Müdürü Merve Uysal, ADÜ Devlet Konservatuvarı Yüksek Okulu Müdür Vekili İmge Tilif  ADÜ Devlet Konservatuvarı  Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Başkanı Özgür Elgün ve Öğretim Görevlileri Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret ederek bina tahsisinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette ADÜ Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Başkanı Özgür Elgün, Başkan Kayalı’nın görev süresi boyunca eğitime her zaman destek olduğunu belirterek kendisine teşekkür plaketi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.